From Blood and Ash Magyarország - Az első és egyetlen forrásod a híres sorozatról!
Vérből és Hamuból, feltámadunk!
A From Blood and Ash Hungary az első számú és egyben a legnagyobb forrásod a világhírű írónő Jennifer L. Armentrout: From Blood and Ash (Vér és Hamu) című könyvsorozatának és az Amazonra készülő tv-sorozatnak. Az oldalon mindent megtaláltok az írónőről, a könyvsorozatról, a tv-sorozatról és a színészekről, akik ezeket a csodálatos karaktereket személyesítek meg. Tovább olvasom
Legújabb képeink

Posted on május 03, 2023 / by Poppy / in Hírek, Könyvek

Ugyan a sorozatra még várnunk kell, hiszen csak most kezdték el a munkálatokat, az már biztos, hogy Jennifer L. Armentrout folytatni fogja Poppy történetét, méghozzá kettő új könyvvel, amiket még idén meg is jelentetnek Amerikában.

A tavaly piacra került könyvek előzménykötetek voltak, amik Shadow in the Ember (Flesh and Fire 1. könyv) és A Light in the Flame (A Flesh and Fire novella) címmel jelentek meg.

Ezúttal viszont Armentrout elárulta, hogy az idén polcokon virító folytatások visszatérnek a fő történetszálhoz, vagyis Poppy történetét viszik majd tovább ott, ahol az abbamaradt. A saga hetedik könyve a tervek szerint július folyamán jelenik meg, és A Soul of Ash and Blood címet viseli majd, míg a nyolcadik könyv novemberre várható a Visions of Flesh and Blood címmel, ami egyben Miss Willa szemszögéből napló-szerűen fog végigvezetni minket a történetszálon.

Magyarországon ezekre a könyvekre még sokat kell várni. Nálunk a 3. kötet idén fog megjelenni a Könvymolyképző Kiadó alatt, pontos dátumot viszont még nem kaptunk.

Borítókat is kaptunk a kötetekhez

Ráadásul nem is keveset! A Soul of Ash and Blood 3 verzióban lesz kapható, amit a korábbi könyvek borító tervezője, Hang Le készített el!

  • A sima kötet a nálunk is kapható stílus jegyében mutatkozik, amit dedikáltan is elő lehet rendelni korlátozott példányszámban
  • A limitált kiadású B&N Special Edition fekete-fehér és vörös színekben, 2D-s verzióként várja a rajongókat
  • És kevés példányszámban az Indigo Exclusive verzió is beszerezhető

A Visions of Flesh and Blood egyelőre csak egy borítót kapott, de a továbbiakban több verzióra is számíthatunk.

souloffleshandblood_cover.jpg Screenshot_2023-05-03_at_14-33-06_A_Soul_of_Ash_and_Blood_Indigo_Exclusive_Edition.png thumbnail_ASOAAB-BN-SpecialEdition-EBOOK-682x1024.jpg 333347053_740704984334132_4042895059912192407_n.jpg visions-of-flesh-and-blood-9781957568324_hr.jpg 334226798_1174158069928615_6017807968301881577_n.jpg 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük
A From Blood and Ash Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a világhírű írónő Jennifer L. Armentrout: Vér és Hamu könyvsorozatáról, előzménysorozatáról, az Amazonra érkező tv-sorozatról és színészekről. Semmilyen módon nem állunk kapcsolatban az írónővel, színészekkel, rendezőkkel és egyéb hivatalos személyekkel. Ez az oldal nem profitorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerül a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekünk egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és mi azonnal megjelöljük a forrást vagy eltávolítjuk.