From Blood and Ash Magyarország - Az első és egyetlen forrásod a híres sorozatról!
Vérből és Hamuból, feltámadunk!
A From Blood and Ash Hungary az első számú és egyben a legnagyobb forrásod a világhírű írónő Jennifer L. Armentrout: From Blood and Ash (Vér és Hamu) című könyvsorozatának és az Amazonra készülő tv-sorozatnak. Az oldalon mindent megtaláltok az írónőről, a könyvsorozatról, a tv-sorozatról és a színészekről, akik ezeket a csodálatos karaktereket személyesítek meg. Tovább olvasom
Legújabb képeink

Posted on július 18, 2023 / by Dee / in Jennifer L. Armentrout, Könyvek

A Soul of Ash and Blood kötet, a Vér és Hamu könyvsorozat hetedik kötete megjelent a mai nappal Amerikában, aki szeretné ide kattintva megrendelheti az amazon oldaláról. Idén nálunk pedig a harmadik kötet várható magyar fordításban a Könyvmolyképző Kiadó által. (Pontos megjelenési dátumunk egyelőre nincs.)

A szemfülesek már észrevehették, hogy az oldalra felkerült a hetedik kötet magyar fülszövege (általunk fordított fülszöveg), amit alább olvashattok:

CSAK AZ EMLÉKEI MENTHETIK MEG…

Egy hatalmas erő támadt fel. A Hús és Tűz királynője, a Vér és Csont Ősanyjává vált – az Élet és Halál igazi Ősanyjává. És a csata, amelyet Casteel, Poppy és a szövetségeseik vívnak, még csak most kezdődik. Istenek ébredeznek szerte Ilisieeumban és a halandók birodalmában, felkészülve az eljövendő háborúra. De amikor Poppy sztázisba kerül, Cas szembesül azzal a nagyon is valós lehetősséggel, hogy a szörnyű váratlan következmények, amivé válik, elragadhatják tőle. Cas azonban kap néhány tanácsot – valami olyasmit, amibe bele akar kapaszkodni, miközben arra vár, hogy a lány gyönyörű szemei újra kinyíljanak.

BESZÉLJEN HOZZÁ…

Így is tesz, emlékezteti Poppyt, hogyan kezdődött a kalandjuk, és közben olyan dolgokat fed fel magáról, amelyeket csak Kieran tud. De csak találgatni lehet, hogy mire ébred fel, vagy hogy pontosan mennyit változik a birodalom és Cas, mire felébred.

És a könyvhöz készült egy csodaszép előzetes is:






Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük




A From Blood and Ash Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a világhírű írónő Jennifer L. Armentrout: Vér és Hamu könyvsorozatáról, előzménysorozatáról, az Amazonra érkező tv-sorozatról és színészekről. Semmilyen módon nem állunk kapcsolatban az írónővel, színészekkel, rendezőkkel és egyéb hivatalos személyekkel. Ez az oldal nem profitorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerül a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekünk egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és mi azonnal megjelöljük a forrást vagy eltávolítjuk.