From Blood and Ash Magyarország - Az első és egyetlen forrásod a híres sorozatról!
Vérből és Hamuból, feltámadunk!
A From Blood and Ash Hungary az első számú és egyben a legnagyobb forrásod a világhírű írónő Jennifer L. Armentrout: From Blood and Ash (Vér és Hamu) című könyvsorozatának és az Amazonra készülő tv-sorozatnak. Az oldalon mindent megtaláltok az írónőről, a könyvsorozatról, a tv-sorozatról és a színészekről, akik ezeket a csodálatos karaktereket személyesítek meg. Tovább olvasom
Legújabb képeink

Posted on február 20, 2024 / by Dee / in Jennifer L. Armentrout, Könyvek

A Vér és Hamu, és a Hús és tűz sorozathoz tartozó Vision of Flesh and Blood kompendium megjelent február 20.-án külföldön, ami egy átfogó kísérő kézikönyv a háttérről, a történelemről, az olvasók által kedvelt információkról, a művészetről és referencianyagokról:

A kötetet jelenleg külföldön lehet csak beszerezni, erre a linkre kattintva: Vision of Flesh and Blood.

Eredeti rövid történetekkel és a világ legkedveltebb karaktereinek néhány jelenetével, valamint eddig soha nem látott vizuális csábításokkal kombinálva az érzékek kényeztetésére.

A Willa kisasszony szemszögéből elbeszélt kompendium egy kutatási anyagként funkcionál, de úgy olvasható, mint egy napló és személyes jegyzetek tárháza, lehetővé téve az olvasó számára, hogy újra megismerje az általa annyira szeretett karaktereket és történelmet, de mégis más szemszögből személje a dolgokat.

001.jpg002.jpg003.jpg004.jpg005.jpgvisions-of-flesh-and-blood-9781957568324_hr.jpg


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük
A From Blood and Ash Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a világhírű írónő Jennifer L. Armentrout: Vér és Hamu könyvsorozatáról, előzménysorozatáról, az Amazonra érkező tv-sorozatról és színészekről. Semmilyen módon nem állunk kapcsolatban az írónővel, színészekkel, rendezőkkel és egyéb hivatalos személyekkel. Ez az oldal nem profitorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerül a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekünk egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és mi azonnal megjelöljük a forrást vagy eltávolítjuk.