From Blood and Ash Magyarország - Az első és egyetlen forrásod a híres sorozatról!
Vérből és Hamuból, feltámadunk!
A From Blood and Ash Hungary az első számú és egyben a legnagyobb forrásod a világhírű írónő Jennifer L. Armentrout: From Blood and Ash (Vér és Hamu) című könyvsorozatának és az Amazonra készülő tv-sorozatnak. Az oldalon mindent megtaláltok az írónőről, a könyvsorozatról, a tv-sorozatról és a színészekről, akik ezeket a csodálatos karaktereket személyesítek meg. Tovább olvasom
Legújabb képeink

Posted on március 13, 2024 / by Dee / in Jennifer L. Armentrout, Könyvek, The Flesh and Fire

A mai napon lehullt a lepel a Flesh and Fire (Hús és Tűz) sorozat negyedik kötetének borítójáról, a Born of Blood and Ash kötetről, ami egyben ennek a sorozatnak a lezáró kötete:

001.jpg002.jpg003.jpg004.jpg005.jpg008.jpg

És itt a kötet magyar fülszövege:

A szerelem és a megszállottság közötti határvonal soha nem volt még nagyobb.

Bár Sera végre megszabadult Kolistól, és újra azokkal van, akiket szeret, de nem minden nyugodt. Az elszenvedett dolgok emlékei még mindig kísértik, de Sera végre reménykedik abban, hogy szívének és lelkének másik felével közös jövő vár rá. Nyktos vágyik rá, szereti és elfogadja minden részét – még azokat a szörnyű részeket is, amelyekkel még mindig küzd.
Sera és Ash között minden eddiginél nagyobb a harc a birodalmak között, és Nyktosnak nincs kétsége afelől, hogy Sera alkalmas arra, hogy az istenek királynője legyen. De ezt a hitet meg kell találnia magában, ha remélhetik, hogy meggyőzhetik a többi Udvart, hogy támogassák őket Kolis ellen, és jobb, biztonságosabb hellyé tegyék Iliseeumot és a halandók birodalmát mindenki számára.
Ám ahogy Sera kezdi összerakni a vérvonalának fontosságát és a vészjósló prófécia valódi jelentését, világossá válik, hogy mindaz, ami történt és ami történni fog, sokkal nagyobb, mint Kolis és a sötét rögeszméi.
Nem tudnak nem elgondolkozni azon, hogy pontosan mekkora befolyással bírnak a Sorsok és mi a végső céljuk. Amit Sera biztosan tud, az az, hogy kevesekben bízhatnak – köztük benne is.
Az istenek közötti csata készülődik, és szívszaggató veszteségek fenyegetnek a Halál igazi őserejének megerősödésével. Egy szívből jövő, harcolni kész családdal az oldalukon Sera és Nyktos meg tudja-e állítani Kolist, mielőtt elpusztítja a birodalmakat, vagy minden eltűnik a vér és hamu tüzes poklában?
És az igazság és a bosszú közötti határvonal még sosem volt ily vékony…

A kötet idén augusztus 13.-án jelenik meg Amerikában.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük
A From Blood and Ash Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a világhírű írónő Jennifer L. Armentrout: Vér és Hamu könyvsorozatáról, előzménysorozatáról, az Amazonra érkező tv-sorozatról és színészekről. Semmilyen módon nem állunk kapcsolatban az írónővel, színészekkel, rendezőkkel és egyéb hivatalos személyekkel. Ez az oldal nem profitorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerül a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekünk egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és mi azonnal megjelöljük a forrást vagy eltávolítjuk.